02.04.2024

Jak vypadá prostorná kuchyně s jídelnou pro pár s aktivním společenským životem?

 

 Image 0

Specifikace kuchyně

  • Model kuchyně: Iris XL-T
  • Barevnost: Přední plochy: Zelená verde a Dub halifax nature 
                             Korpus: Šedá onyx 
                             Pracovní deska:  Dub halifax nature

Specifikace jídelního nábytku

  • Model nábytku na míru: ROUTE Iris
  • Barevnost: Taupe šedá

Pro koho byla kuchyně designována?

Mladý manželský pár s rušným společenským a pracovním životem a také s vysokými nároky na design. Přesně vědí, co chtějí a co se jim líbí. Zakládání rodiny ještě nemají na pořadu dne. Žijí hektickým způsobem života a rádi a často u sebe hosté své přátele. Zařízení kuchyně a jídelny je tak přizpůsobeno jejich životnímu stylu.

Jaká je elegantní kuchyně, ve které se hosté budou cítit jako doma?

Elegantní kuchyni ocení zejména lidé s vytříbeným vkusem. Není tuctová, naopak svým uspořádáním a použitými materiály je opravdu specifická. Kuchyně ve verzi XL-T má zvýšenou pracovní plochu a objem dolních skříněk s bezúchytkovým systémem otevírání. Úchytky nahrazuje T – profil, elegantní a estetický rám s vysoce kvalitního hliníku. Vysoký energoblok s elektrospotřebiči je odlehčen prosklenou vitrínou s elegantními tmavými hliníkovými rámy, které barevně ladí s T – profilem pro bezúchytkové otevírání na kuchyňských dvířkách. O harmonické propojení se zbytkem interiéru se každému s nárokem na estetiku postará koncept ROUTE – nábytek na míru, který je designové schovný s kuchyněmi na míru.

Image 1

Dispoziční řešení kuchyně

Dispozičně je prostor kuchyňské linky rozdělen na dvě paralelní linie. Vysoký energoblok se zabudovanými spotřebiči oproti samostatně stojícímu ostrůvku. V kuchyňském ostrůvku je umístěn dřez s baterií a varná deska. Díky otevírání skříněk z obou stran a 90 cm hloubce pracovní desky ostrůvku je v něm dostatek ůložného místa.

Harmonické sladění do posledního detailu

Jídelna je zařízena stolem, který je vytvořen z materiálu pracovní desky a stolní konstrukce.

Image 2

Nábytek jídelny v konceptu ROUTE je laděn v jednotném stylu ke kuchyni. Příborník je vytvořen v designu horních skříněk kuchyně Iris. Otevírání dvířek je vyřešeno PUSH způsobem, stačí na ně lehce zatlačit a otevřou se.

Image 3


U televizoru je rovněž nábytek ROUTE Iris v dekoru Taupe šedá, který je kontrastní k tmavé zelené na plochách kuchyně a příborníku. Ve spodní části jsou praktické a přehledné zásuvky a horní dvířka na skříňce jsou otevírána způsobem PUSH.

Image 4

Vyberte si kuchyni, která bude ideální pro váš jedinečný příběh a životní styl. Naplánujte si bezplatnou konzultaci s naším odborným poradcem online nebo na nejbližší prodejně. Kromě kuchyně na míru vám rádi poradíme doladit i zbytek interiéru v jednotném designu s konceptem ROUTE. Od objednávky po profesionální montáž nové kuchyně u vás doma vás dělí jen 5-6 týdnů.